Correu Blocs | VilaWeb.cat
escolalletres | ACTIVITATS | dimecres, 2 de setembre de 2009 | 11:56h

S'han acabat les vacances d'estiu i l'Escola de Lletres torna a l'activitat literària amb una proposta per a aquest cap de setmana. Qui vulgui participar-hi com a lector/a o col·laborador/a cal que respongui als mails de contacte que figuren a continuació en cadascuna> de les activitats. El comunicat de l’Escola de Lletres és el següent...
 
NOTA AMB LES INSTRUCCIONS PER APUNTAR-SE:
 
L' Escola de Lletres de Tarragona participa en la 5a edició del programa "Tallers Oberts dels artistes de la Part Alta de Tarragona".
 
Tots els tallers de pintors, escultors, fotògrafs, ceramistes i artistes en general de la Part Alta de Tarragona ofereixen, durant el primer cap de setmana de setembre, una espècie de jornades de portes obertes, de manera que es poden visitar lliurement.
 
Enguany, ja és el tercer que l'Escola de Lletres hi és present com un taller més i hem preparat diverses activitats per a passar-nos-ho bé, al mateix temps que mostrem les possibilitats que engloba el món de l'escriptura.
Així doncs us animem a participar-hi i/o a fer-ne difusió!
 
Les activitats que hem preparat són les següents:
 
- La "Tournée Literària" (divendres 4 de setembre, 21:30h): Tot un clàssic. Lectura de textos pels altres Tallers Oberts de la Part Alta.
Es faran dos grups l'un a càrrec de Jaume Folch i l'altre a càrrec de Lurdes Malgrat, ambdós coordinats pel Mingo Monlleó per tal de recórrer l'itinerari dels Tallers Oberts oferint unes petites lectures en una mena de xaranga literària, taller a taller.
 
Si us voleu apuntar al circuit podeu enviar un correu electrònic al Jaume Folch a la següent adreça: jamesflopez@yahoo.es
 
Els qui hi participeu, quedem a les 20:30h a L'Escola, el mateix divendres.
 
- Lectura de textos dels alumnes de l'Escola de Lletres i Vetllada Literària (dissabte 5 de setembre, 21:30h): Compartirem els textos que creem i assaborirem el moment. Si us ve de gust una bona dosi de literatura genuïna, feu-li saber al Mingo Monlleó: dgomon52@yahoo.es
Acte obert a qualsevol alumne/a que vulgui llegir els seus textos.
 
- Activitats Infantils: Taller+Contacontes (diumenge 6 de setembre): Com a novetat d'aquesta edició, i per als menuts de la casa, hem preparat un petit taller d'escriptura a les 11h per a què facin volar la imaginació. Seguidament, a les 12:30h, començarà una sessió de Contacontes.
 
- Diverses Activitats Literàries (dies 4, 5 i 6): Cadàvers exquisits, Micro-relats, etc. Vetllar pel local i fer escriure a qualsevol dels visitants. Aquestes activitats o petits exercicis d'escriptura tenen lloc durant les franges horàries en què l'Escola de Lletres roman oberta al públic i no té lloc cap de les activitats esmentades en els punts anteriors. Per això necessitem la vostra col·laboració més que mai.
 
Podeu indicar la vostra disponibilitat horària per a col·laborar o preguntar qualsevol dubte, enviant un mail a la següent adreça. Ingrid Ventura: ingridvr@escoladelletres.cat
 
Si voleu més informació sobre la programació dels Tallers Oberts'09 podeu consultar el següent web: http://tallersoberts.tallers03.org/programa.html
 
Recordar-vos que totes les activitats són públiques i, per tant, podeu convidar-hi parents, amics, amant, etc. com a públic, o al que us vingui de gust!
 

Redacció
 

Categories

  • Presentacions, recitals, cursos i actes diversos en l'òrbita de l'Escola de Lletres.
  • Articles sobre literatura dels nostres col·laboradors.
  • Recull de textos poètics, narratius o assagístics escrits pels alumnes de l'Escola.
  • Horaris, matèries, professors i altres coses que vulgueu saber sobre els cursos.
  • L'última hora de l'Escola de Lletres.
  • Notícia de premis literaris i de publicacions relacionades amb "Tarragona Literària".

Últims 40 canvis

MÉSVilaWeb és una producció de Partal, Maresma & Associats